Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтанкевич, Г. М.-
dc.contributor.authorОвсянникова, Л. К.-
dc.contributor.authorСоколовська, О. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-09T17:56:27Z-
dc.date.available2023-04-09T17:56:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтанкевич Г. М., Овсянникова Л. К., Соколовська О. Г. Дослідження конвективного та конвективно-мікрохвильового сушіння дрібнонасіннєвих культур. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29478-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження конвективного та конвективно-мікрохвильового сушіння дрібнонасіннєвих культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-97-98.pdf218.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.