Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476
Назва: | Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции |
Автори: | Снежкин, Ю. Ф. Петрова, Ж. А. Декуша, Л. В. Гетманюк, Е. Н. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Снежкин Ю. Ф., Петрова Ж. А., Декуша Л. В., Гетманюк Е. Н. Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 93-94. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476 |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-93-94.pdf | 229.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.