Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСнежкин, Ю. Ф.-
dc.contributor.authorПетрова, Ж. А.-
dc.contributor.authorДекуша, Л. В.-
dc.contributor.authorГетманюк, Е. Н.-
dc.date.accessioned2023-04-09T16:12:05Z-
dc.date.available2023-04-09T16:12:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСнежкин Ю. Ф., Петрова Ж. А., Декуша Л. В., Гетманюк Е. Н. Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 93-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСушка антиоксидантной свекольно-лимонной композицииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-93-94.pdf229.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.