Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476
Title: | Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции |
Authors: | Снежкин, Ю. Ф. Петрова, Ж. А. Декуша, Л. В. Гетманюк, Е. Н. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Снежкин Ю. Ф., Петрова Ж. А., Декуша Л. В., Гетманюк Е. Н. Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 93-94. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-93-94.pdf | 229.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.