Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476
Title: Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции
Authors: Снежкин, Ю. Ф.
Петрова, Ж. А.
Декуша, Л. В.
Гетманюк, Е. Н.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Снежкин Ю. Ф., Петрова Ж. А., Декуша Л. В., Гетманюк Е. Н. Сушка антиоксидантной свекольно-лимонной композиции. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 93-94.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29476
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-93-94.pdf229.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.