Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475
Назва: | Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення |
Автори: | Снєжкін, Ю. Ф. Декуша, Л.В. Дмитренко, Н. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Снєжкін Ю. Ф., Декуша Л.В., Дмитренко Н. В. Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 91-92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475 |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-91-92.pdf | 256.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.