Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475
Назва: Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення
Автори: Снєжкін, Ю. Ф.
Декуша, Л.В.
Дмитренко, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Снєжкін Ю. Ф., Декуша Л.В., Дмитренко Н. В. Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 91-92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-91-92.pdf256.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.