Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475
Title: | Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення |
Authors: | Снєжкін, Ю. Ф. Декуша, Л.В. Дмитренко, Н. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Снєжкін Ю. Ф., Декуша Л.В., Дмитренко Н. В. Експериментальне дослідження теплоти випаровування води з рослинних матеріалів різного ступеня подрібнення. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 91-92. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29475 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-91-92.pdf | 256.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.