Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29471
Название: Розробка технології одержання екстракту кріас-барвника із суданської троянди
Авторы: Іванова, Н. С.
Научный руководитель: Артамонова, М. В.
Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іванова Н. С. Розробка технології одержання екстракту кріас-барвника із суданської троянди. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Артамонова М. В., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 65.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29471
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_65-65.pdf129.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.