Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29468
Назва: Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення
Автори: Ель-Та`алу, З. А.
Науковий керівник : Свідло, К. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ель-Та`алу З. А. Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29468
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_62-62.pdf121.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.