Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466
Название: Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба
Авторы: Гордієнко, І. М.
Научный руководитель: Кучерук, З. І.
Цуканова, О. С.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гордієнко І. М. Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І., Цуканова О. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 60.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_60-60.pdf120.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.