Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29462
Название: Створення бісквітних виробів оздоровчої дії
Авторы: Алієва, О. П.
Саркісян, С. С.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Алієва О. П., Саркісян С. С. Створення бісквітних виробів оздоровчої дії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29462
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_56-56.pdf121.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.