Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401
Назва: Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками
Автори: Погожих, М. І.
Малафаєв, М.Т.
Домахіна, М. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Малафаєв М.Т., Домахіна М. О. Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 55-56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-55-56.pdf264.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.