Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29401
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Малафаєв, М.Т. | - |
dc.contributor.author | Домахіна, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-07T15:13:43Z | - |
dc.date.available | 2023-04-07T15:13:43Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Малафаєв М.Т., Домахіна М. О. Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 55-56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-55-56.pdf | 264.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.