Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29401
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorМалафаєв, М.Т.-
dc.contributor.authorДомахіна, М. О.-
dc.date.accessioned2023-04-07T15:13:43Z-
dc.date.available2023-04-07T15:13:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Малафаєв М.Т., Домахіна М. О. Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 55-56.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_16.05.13_-55-56.pdf264.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.