Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2934
Назва: | Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення |
Інші назви: | The concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic product |
Автори: | Свідло, Карина Володимирівна Пересічний, Михайло Іванович |
Ключові слова: | якість;конкурентоспроможність;десерт;продукція;геродієтетика;качество;конкурентоспособность;десерт;продукция;геродиететика;quality;competitiveness;dessert;gero-dietetics |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Свідло К. В., Пересічний М. І. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 202-209. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему прогнозування рівня якості кулінарної продукції
геродієтичного призначення, яка полягає в тому, що прогнозування рівня
якості через розрахунок комплексного показника конкурентоспроможності
відкриває закладу ресторанного господарства можливості вибору вектора
вдосконалення якості наданих послуг та управління виробництвом.
Наводиться концепція прогнозування якості на прикладі розроблених десертів
геродієтичного призначення. The purpose of the article is to define the concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products by estimating competitiveness versatility indicator for the developed gero-dietetic desserts. The analysis of the latest research shows a significant market tendency for competitiveness forecasting while taking into account marketing tools for designing new special-purpose technologies and improvement of the production. The concept criteria of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products was developed. The use of this forecasting concept can significantly adjust decision-making as to implementation of lately developed technologies for culinary products for the elderly group (over 60) and improve management effectiveness in contemporary restaurant business. The obtained results are aimed at further improving qualitative performances of gero-dietetic products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2934 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (19) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_27.pdf | 314.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.