Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2934
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свідло, Карина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-10T04:11:16Z | - |
dc.date.available | 2022-07-10T04:11:16Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Свідло К. В., Пересічний М. І. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 202-209. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2934 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення, яка полягає в тому, що прогнозування рівня якості через розрахунок комплексного показника конкурентоспроможності відкриває закладу ресторанного господарства можливості вибору вектора вдосконалення якості наданих послуг та управління виробництвом. Наводиться концепція прогнозування якості на прикладі розроблених десертів геродієтичного призначення. | uk_UA |
dc.description.abstract | The purpose of the article is to define the concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products by estimating competitiveness versatility indicator for the developed gero-dietetic desserts. The analysis of the latest research shows a significant market tendency for competitiveness forecasting while taking into account marketing tools for designing new special-purpose technologies and improvement of the production. The concept criteria of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products was developed. The use of this forecasting concept can significantly adjust decision-making as to implementation of lately developed technologies for culinary products for the elderly group (over 60) and improve management effectiveness in contemporary restaurant business. The obtained results are aimed at further improving qualitative performances of gero-dietetic products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | десерт | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | геродієтетика | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UA |
dc.subject | десерт | uk_UA |
dc.subject | продукция | uk_UA |
dc.subject | геродиететика | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | dessert | uk_UA |
dc.subject | gero-dietetics | uk_UA |
dc.title | Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | The concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic product | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (19) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_27.pdf | 314.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.