Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, Карина Володимирівна-
dc.contributor.authorПересічний, Михайло Іванович-
dc.date.accessioned2022-07-10T04:11:16Z-
dc.date.available2022-07-10T04:11:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСвідло К. В., Пересічний М. І. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 202-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2934-
dc.description.abstractРозглянуто проблему прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення, яка полягає в тому, що прогнозування рівня якості через розрахунок комплексного показника конкурентоспроможності відкриває закладу ресторанного господарства можливості вибору вектора вдосконалення якості наданих послуг та управління виробництвом. Наводиться концепція прогнозування якості на прикладі розроблених десертів геродієтичного призначення.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the article is to define the concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products by estimating competitiveness versatility indicator for the developed gero-dietetic desserts. The analysis of the latest research shows a significant market tendency for competitiveness forecasting while taking into account marketing tools for designing new special-purpose technologies and improvement of the production. The concept criteria of forecasting quality level of culinary gero-dietetic products was developed. The use of this forecasting concept can significantly adjust decision-making as to implementation of lately developed technologies for culinary products for the elderly group (over 60) and improve management effectiveness in contemporary restaurant business. The obtained results are aimed at further improving qualitative performances of gero-dietetic products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectгеродієтетикаuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.subjectгеродиететикаuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectdessertuk_UA
dc.subjectgero-dieteticsuk_UA
dc.titleКонцепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняuk_UA
dc.title.alternativeThe concept of forecasting quality level of culinary gero-dietetic productuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (19)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_1_27.pdf314.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.