Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоц, Л. М.-
dc.contributor.authorРибалка, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-07T10:07:49Z-
dc.date.available2023-04-07T10:07:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРибалка А. Ю. Взаємозумовленість якості товару та конкурентоспроможності підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гоц Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29342-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВзаємозумовленість якості товару та конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_179.pdf114.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.