Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29208
Название: Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію
Авторы: Журавльов, С. В.
Касілова, Л. О.
Шумейко, А. А.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Журавльов С. В., Касілова Л. О., Шумейко А. А. Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 27-28
Серия/номер: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29208
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-27-28.pdf244.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.