Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorШумейко, А. А.-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:44:26Z-
dc.date.available2023-04-06T12:44:26Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЖуравльов С. В., Касілова Л. О., Шумейко А. А. Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 27-28uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29208-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleУдосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-27-28.pdf244.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.