Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29098
Название: Технологія соусів емульсійного типу з використанням сушеного м’ясного напівфабрикату
Авторы: Максименко, А. Є.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Максименко А. Є. Технологія соусів емульсійного типу з використанням сушеного м’ясного напівфабрикату. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Неміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 95
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29098
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-95.pdf244.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.