Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29098
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксименко, А. Є.-
dc.date.accessioned2023-04-05T07:14:41Z-
dc.date.available2023-04-05T07:14:41Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationМаксименко А. Є. Технологія соусів емульсійного типу з використанням сушеного м’ясного напівфабрикату. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Неміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 95uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29098-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія соусів емульсійного типу з використанням сушеного м’ясного напівфабрикатуuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-95.pdf244.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.