Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29005
Название: Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів
Авторы: Нефедов, Ю. О.
Научный руководитель: Стіборовський, С. Е.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нефедов Ю. О. Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Стіборовський С. Е. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 39.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29005
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_38-38.pdf158.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.