Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29005
Title: Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів
Authors: Нефедов, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Стіборовський, С. Е.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нефедов Ю. О. Використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Стіборовський С. Е. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29005
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_38-38.pdf158.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.