Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28974
Название: Заморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печериць
Авторы: Орлова, Н. Я.
Нестеренко, Н. А.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова Н. Я., Нестеренко Н. А. Заморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печериць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 81
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28974
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-81.pdf219.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.