Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28974
Title: Заморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печериць
Authors: Орлова, Н. Я.
Нестеренко, Н. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова Н. Я., Нестеренко Н. А. Заморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печериць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 81
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28974
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-81.pdf219.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.