Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970
Название: Моделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробки
Авторы: Комарова, М. О.
Рижило, М. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Комарова М. О., Рижило М. В. Моделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 79
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-79.pdf194.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.