Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКомарова, М. О.-
dc.contributor.authorРижило, М. В.-
dc.date.accessioned2023-04-04T10:10:31Z-
dc.date.available2023-04-04T10:10:31Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationКомарова М. О., Рижило М. В. Моделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 79uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМоделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробкиuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-79.pdf194.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.