Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970
Title: Моделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробки
Authors: Комарова, М. О.
Рижило, М. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Комарова М. О., Рижило М. В. Моделювання кулінарної готовності харчових продуктів під час тепловій обробки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 79
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28970
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-79.pdf194.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.