Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28967
Title: Застосування процесу флюїдизації в харчовій промисловості
Authors: Кирилюк М. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кирилюк М. С. Застосування процесу флюїдизації в харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: О.В. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 78
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28967
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-78.pdf140.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.