Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирилюк М. С.-
dc.date.accessioned2023-04-04T09:30:07Z-
dc.date.available2023-04-04T09:30:07Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationКирилюк М. С. Застосування процесу флюїдизації в харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: О.В. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 78uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28967-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування процесу флюїдизації в харчовій промисловостіuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-78.pdf140.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.