Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28966
Название: Товарознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей олії
Авторы: Хацкевич, Ю.М.
Дьяков, О.Г.
Іванченко, О.С.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Хацкевич Ю.М., Дьяков О.Г., Іванченко О.С. Товарознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей олії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 10-11
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28966
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-10-11.pdf274.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.