Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю.М.-
dc.contributor.authorДьяков, О.Г.-
dc.contributor.authorІванченко, О.С.-
dc.date.accessioned2023-04-03T22:50:25Z-
dc.date.available2023-04-03T22:50:25Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationХацкевич Ю.М., Дьяков О.Г., Іванченко О.С. Товарознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей олії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 10-11uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28966-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleТоварознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-10-11.pdf274.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.