Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28966
Title: Товарознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей олії
Authors: Хацкевич, Ю.М.
Дьяков, О.Г.
Іванченко, О.С.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хацкевич Ю.М., Дьяков О.Г., Іванченко О.С. Товарознавча характеристика та оцінка якості продуктів харчування із застосуванням сумішей олії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 10-11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28966
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-10-11.pdf274.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.