Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28960
Назва: Аналітичне дослідження обрядової їжі
Автори: Міщенко, Ю. В.
Рудь, А. В.
Науковий керівник : Ботштейн, Б. Б.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Міщенко Ю. В., Рудь А. В. Аналітичне дослідження обрядової їжі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28960
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_35-35.pdf132.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.