Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28958
Назва: | Розробка алкогольних структурованих десертних напоїв |
Автори: | Митрофанов, А. І. Загорулько, Р. В. |
Науковий керівник : | Ботштейн, Б. Б. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Митрофанов А. І., Загорулько Р. В. Розробка алкогольних структурованих десертних напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 34. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28958 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_33-33.pdf | 132.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.