Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТерещенко, Л. В.-
dc.contributor.authorМикитовська, О. П.-
dc.contributor.authorУсенко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-03T15:46:47Z-
dc.date.available2023-04-03T15:46:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМикитовська О. П., Усенко А. В. Болгарія – одна з провідних країн світу в галузі кулінарного мистецтва. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Терещенко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 33.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28957-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБолгарія – одна з провідних країн світу в галузі кулінарного мистецтваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_32-32.pdf133.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.