Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889
Title: | Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого |
Authors: | Лісовська, Т. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лісовська Т. О. Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 30. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_29-29.pdf | 132.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.