Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Лісовська, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T06:59:13Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T06:59:13Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Лісовська Т. О. Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_29-29.pdf | 132.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.