Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorЛісовська, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-04-03T06:59:13Z-
dc.date.available2023-04-03T06:59:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛісовська Т. О. Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28889-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_29-29.pdf132.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.