Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28829
Назва: | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас |
Інші назви: | Study of the influence of vegetable raw materials on the quality indicators of semi-smoked sausages |
Автори: | Скляренко, Станіслав Сергійович |
Науковий керівник : | Лисенко, Г. Л. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
Ключові слова: | технологія;дослідження;якість;напівкопчена ковбаса;харчова добавка;рослинна сировина;пророслі зерна кукурудзи;technology;research;quality;semi-smoked sausage;food additive;vegetable raw materials;sprouted corn grains |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Скляренко С. С. Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. Г. Л. Лисенко; Харків, 2022. 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | З перспективних добавок рослинного походження практичний інтерес для м'ясної промисловості становлять пророщені зернові культури. Враховуючи це, дослідження впливу рослинних добавок на формування споживчих властивостей ковбасних виробів є актуальною проблемою. Of the promising additives of plant origin, sprouted grain crops are of practical interest for the meat industry. Considering this, the study of the influence of vegetable raw materials on the formation of consumer properties of sausage products is an urgent problem |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829 |
Розташовується у зібраннях: | 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_M_204-T-12m-01_Sklyarenko.pdf Restricted Access | 1.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.