Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛисенко, Г. Л.-
dc.contributor.authorСкляренко, Станіслав Сергійович-
dc.date.accessioned2023-04-01T19:02:28Z-
dc.date.available2023-04-01T19:02:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСкляренко С. С. Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. Г. Л. Лисенко; Харків, 2022. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829-
dc.description.abstractЗ перспективних добавок рослинного походження практичний інтерес для м'ясної промисловості становлять пророщені зернові культури. Враховуючи це, дослідження впливу рослинних добавок на формування споживчих властивостей ковбасних виробів є актуальною проблемою.uk_UA
dc.description.abstractOf the promising additives of plant origin, sprouted grain crops are of practical interest for the meat industry. Considering this, the study of the influence of vegetable raw materials on the formation of consumer properties of sausage products is an urgent problemuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectнапівкопчена ковбасаuk_UA
dc.subjectхарчова добавкаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectпророслі зерна кукурудзиuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsemi-smoked sausageuk_UA
dc.subjectfood additiveuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectsprouted corn grainsuk_UA
dc.titleДослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the influence of vegetable raw materials on the quality indicators of semi-smoked sausagesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра технології переробки та якості продукції тваринництва-
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01_Sklyarenko.pdf
  Restricted Access
1.74 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.