Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Назва: Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Інші назви: Development of technology for the production of cottage cheese products with an additive of plant origin
Автори: Дугін, Анатолій Вікторович
Науковий керівник : Прудніков, В. Г.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Ключові слова: технологія;розробка;якість;молочний продукт;сирковий виріб;добавка рослинного походження;паста з гарбузових вичавків;technologу;development;quality;dairy product;cottage cheese product;supplement of vegetable origin;paste from pumpkin squeezes
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дугін А. В. Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. В. Г. Прудніков; Харків, 2022. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Для виробництва комбінованої продукції на основі кисломолочного сиру широкого поширення набувають добавки на основі рослинної сировини, що дозволяють отримати готовий продукт з підвищеною поживною та біологічною цінністю, різноманітним рецептурним складом, внаслідок чого можна розширити асортимент та знизити собівартість молочної продукції
For the production of combined products based on sour milk cheese, additives based on vegetable raw materials are widely used, which allow obtaining a finished product with increased nutritional and biological value, a diverse recipe composition, as a result of which it is possible to expand the assortment and reduce the cost of dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Розташовується у зібраннях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_M_204-T-12m-01 Duhin.pdf
  Restricted Access
1.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.