Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрудніков, В. Г.-
dc.contributor.authorДугін, Анатолій Вікторович-
dc.date.accessioned2023-04-01T18:36:47Z-
dc.date.available2023-04-01T18:36:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДугін А. В. Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. В. Г. Прудніков; Харків, 2022. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826-
dc.description.abstractДля виробництва комбінованої продукції на основі кисломолочного сиру широкого поширення набувають добавки на основі рослинної сировини, що дозволяють отримати готовий продукт з підвищеною поживною та біологічною цінністю, різноманітним рецептурним складом, внаслідок чого можна розширити асортимент та знизити собівартість молочної продукціїuk_UA
dc.description.abstractFor the production of combined products based on sour milk cheese, additives based on vegetable raw materials are widely used, which allow obtaining a finished product with increased nutritional and biological value, a diverse recipe composition, as a result of which it is possible to expand the assortment and reduce the cost of dairy products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectмолочний продуктuk_UA
dc.subjectсирковий вирібuk_UA
dc.subjectдобавка рослинного походженняuk_UA
dc.subjectпаста з гарбузових вичавківuk_UA
dc.subjecttechnologуuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectdairy productuk_UA
dc.subjectcottage cheese productuk_UA
dc.subjectsupplement of vegetable originuk_UA
dc.subjectpaste from pumpkin squeezesuk_UA
dc.titleРозробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of technology for the production of cottage cheese products with an additive of plant originuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва-
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01 Duhin.pdf
  Restricted Access
1.67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.