Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28774
Назва: | Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового |
Автори: | Сачко, Анастасія Валеріївна |
Науковий керівник : | Губський, С. М. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
Ключові слова: | майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774 |
Розташовується у зібраннях: | 181 - "Харчові технології" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf Restricted Access | 4.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.