Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28774
Назва: Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового
Автори: Сачко, Анастасія Валеріївна
Науковий керівник : Губський, С. М.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
Ключові слова: майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf
  Restricted Access
4.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.