Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28774
Название: | Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового |
Авторы: | Сачко, Анастасія Валеріївна |
Научный руководитель: | Губський, С. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
Ключевые слова: | майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774 |
Располагается в коллекциях: | 181 - "Харчові технології" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf Restricted Access | 4.18 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.