Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28774
Название: Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового
Авторы: Сачко, Анастасія Валеріївна
Научный руководитель: Губський, С. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
Ключевые слова: майонез;майонезний соус;казеїн;ксантан;пектин;в`язкість;емульсія
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сачко А. В. Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. С. М. Губський; Харків, ДБТУ. 2022. 131 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28774
Располагается в коллекциях:181 - "Харчові технології" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181z-21m-05_2022_Sachko.pdf
  Restricted Access
4.18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.