Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28714
Назва: Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Автори: Хохітва, К. В.
Щербина, С. О.
Бударина ., А. І.
Полна, В. І.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хохітва К. В., Щербина С. О., Бударина А. І., Полна В. І. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В.І., Лшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28714
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.