Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХохітва, К. В.-
dc.contributor.authorЩербина, С. О.-
dc.contributor.authorБударина ., А. І.-
dc.contributor.authorПолна, В. І.-
dc.date.accessioned2023-03-31T07:39:43Z-
dc.date.available2023-03-31T07:39:43Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationХохітва К. В., Щербина С. О., Бударина А. І., Полна В. І. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В.І., Лшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28714-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозрахунок напруги тертя сухих конфітюрівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.