Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Title: | Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів |
Authors: | Толстой, О. Г. Давидян, В. Г. Майборода, Л. В. Черкашин, В. В. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Толстой О. Г., Давидян В. Г., Майборода Л. В., Черкашин В. В Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf | 147.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.