Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Название: | Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів |
Авторы: | Толстой, О. Г. Давидян, В. Г. Майборода, Л. В. Черкашин, В. В. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Толстой О. Г., Давидян В. Г., Майборода Л. В., Черкашин В. В Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf | 147.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.