Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Название: Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів
Авторы: Толстой, О. Г.
Давидян, В. Г.
Майборода, Л. В.
Черкашин, В. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Толстой О. Г., Давидян В. Г., Майборода Л. В., Черкашин В. В Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.