Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТолстой, О. Г.-
dc.contributor.authorДавидян, В. Г.-
dc.contributor.authorМайборода, Л. В.-
dc.contributor.authorЧеркашин, В. В.-
dc.date.accessioned2023-03-31T07:09:53Z-
dc.date.available2023-03-31T07:09:53Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationТолстой О. Г., Давидян В. Г., Майборода Л. В., Черкашин В. В Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.