Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Title: Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів
Authors: Толстой, О. Г.
Давидян, В. Г.
Майборода, Л. В.
Черкашин, В. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Толстой О. Г., Давидян В. Г., Майборода Л. В., Черкашин В. В Розрахунок коефіцієнта ковзання під час транспортування сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28705
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.