Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693
Назва: | Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду |
Автори: | Общий, С. А. Ігнатенко, М. М. Кацька, О. В. Александров, В. Л. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Общий С. А., Ігнатенко М. М., Кацька О. В., Александров В. Л. Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків. 2012. Ч. 2. С. 49 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-49.pdf | 173.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.