Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Общий, С. А. | - |
dc.contributor.author | Ігнатенко, М. М. | - |
dc.contributor.author | Кацька, О. В. | - |
dc.contributor.author | Александров, В. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-31T06:28:46Z | - |
dc.date.available | 2023-03-31T06:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Общий С. А., Ігнатенко М. М., Кацька О. В., Александров В. Л. Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків. 2012. Ч. 2. С. 49 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-49.pdf | 173.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.