Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОбщий, С. А.-
dc.contributor.authorІгнатенко, М. М.-
dc.contributor.authorКацька, О. В.-
dc.contributor.authorАлександров, В. Л.-
dc.date.accessioned2023-03-31T06:28:46Z-
dc.date.available2023-03-31T06:28:46Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationОбщий С. А., Ігнатенко М. М., Кацька О. В., Александров В. Л. Оптимальний спосіб виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків. 2012. Ч. 2. С. 49uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28693-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимальний спосіб виробництва пивного солодуuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-49.pdf173.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.